NYHEDSBREV Oktober 2019

NYHEDSBREV

Så er det tid til at der bliver lukket for vandet for i år. Der lukkes for vandet

onsdag den 30. oktober 2019

Køge Kommune gør i den forbindelse opmærksom på, at såfremt der aftappes vand efter lukningen, må dette IKKE benyttes som drikkevand samt at vandet først igen er klar til at benytte som drikkevand, når Køge Kommune informerer om dette.

I forbindelse med at Køge Kommune lukker for vandet, gør kommunen opmærksom på, at nedenstående paragrafer, der er at finde i lejekontrakten mellem Køge Kommune og de respektive Haveforening, skal overholdes:

§ 3 Anvendelse
”Kolonihave arealerne i Køge Kommune er udlagt til rekreative områder og må kun benyttes til kolonihaveformål. Der må således ikke opføres huse til helårsbeboelse, ligesom den eksisterende bebyggelse heller ikke må benyttes til helårsbeboelse.”

§ 3 Natophold
”Natophold må alene finde sted i perioden: Sommerhalvåret (1. april – 30. september) og i Vinterhalvåret (1. oktober – 31. marts): kun i weekender og helligdage.

Med venlig hilsen
HF Havrelyngen

Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.