NYHEDSBREV Juli 2021

Dette års sommerfest blev afholdt den 27/7. Der var rigtig stor tilslutning og det var glædeligt, at der i år var der børn og flere nye haveejere med til festen. Til festen spillede DJ ASO rigtig god musik og vi havde et super musikalsk indslag fra en haveejer.

Til sommerfesten takkede vi tidligere formand Johnny Jensen og tidligere kasserer John Nielsen for mange års ihærdigt arbejde for HF Havrelyngen og for den store hjælp, de begge har været ved overgangen til den nye bestyrelse.

Fælleshuset er nu udlejet 5 uger i træk, og vi har sikret, at huset er klar til udlejning. Kom-uret har fået service, ny mikroovn og elpisker er indkøbt, industri køleskab og fryser er fuldt til rådighed ved udlejning og så har vi indkøbt 5 parasoller, så gæster også kan hygge sig udenfor.

Det må forventes, at der er en del flere biler i Havrelyngen de næste 5 weekender, hvor Fælleshuset er udlejet.

Fra på mandag den 2. august, og 1. mandag i måneden fremover, vil vi have ”kontortid” i Fælleshuset, hvor formand Elvin Pedersen og næstformand Kurt Johansen vil være tilstede fra kl. 19 til 21. Her kan alle havelejere møde op og få svar på spørgsmål eller gode råd i forbindelse med byggerier, regler etc.

Den 12. august kl. 18:30 gentager vi succesen med bankospil i Fælleshuset. Der vil igen være gode præmier at vinde, og vi sælger billetter i Fælleshuset den 3/8 samt 9/8 fra kl. 18 -19.

Der er fællesarbejde den 15/8 kl. 10, hvor vi mødes ved Fælleshuset. Vi mangler forsat tilmeldinger, så skriv gerne til bestyrelsen@havrelyngen.dk, hvis du kan deltage.

Til orientering afholdes der privat loppemarked den 21/8 kl. 10 – 15 ved have 12. I dette tidsrum kan der forventes en del biler.

Med venlig hilsen

HF Havrelyngen

Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.