NYHEDSBREV Maj 2020

NYHEDSBREV

Som vi tidligere har skrevet, forventede vi at afholde generalforsamling den 24. maj 2020. På grund af at der stadig ikke er lukket op for større forsamlinger, udskydes denne på ubestemt tid. Når der kommer ny udmelding fra regeringen, vil vi fastlægge en ny dato. Den siddende bestyrelse vil derfor arbejde videre frem til vi kan afholde generalforsamlingen.

Til orientering fastholder vi vores årlige havevandring den 24. maj 2020.

Vi har efter indbruddet og det forøvede hærværk fået sat vand på det nordlige toilet igen, så dette skulle kunne benyttes igen.

Vi har fået flere henvendelser på køb af kolonihaver. Vi har derfor udarbejdet et skema, således at vi kan opskrive folk på venteliste. Når dette i de kommende dage sættes i værk, skal I, der ønsker at sælge, derfor altid spørge bestyrelsen om der er nogen på venteliste, inden I selv prøver at finde en køber.

Der har igennem en periode gået nogle personer rundt i aftentimerne og kigget i flere haver. Personerne har efter vores oplysninger ikke noget at gøre her, så pas på, hvad I har stående som kan friste til tyveri.

Med venlig hilsen
HF Havrelyngen

Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.