NYHEDSBREV Juni 2020

NYHEDSBREV

Bestyrelsen har fået en henvendelse fra Køge Kommune. De klager over, at haveejerne ud mod marken gentagne gang har brugt det grønne bælte til haveaffald. Ydermere har Køge Kommune fået en klage fra landmanden, som har forpagtet markerne op til have-foreningen. Haveaffaldet smides ind i foldene, og det kan skade hans dyr. Dette skal derfor stoppe omgående.

Bestyrelsen har nu oprettet en venteliste til køb af kolonihave. I skal derfor henvende jer til bestyrelsen, hvis I ønsker at sælge, så formidler vi det videre til de opskrevne på vente-listen. Send oplysninger om salg til Bestyrelsen@havrelyngen.dk med tydelig angivelse af den ønskede salgspris. Det er et nyt tiltag, som vi ifølge aftalen med kommunen er forpligtet til. Samtidig vil på vores hjemmeside lave en liste med haver til salg med priser, så det er nemmere at forholde sig til for interesserede købere. Fremover sender bestyrelsen oplysninger om haver til salg til de opskrevne på ventelisten. Hvis det ikke har interesse kan salg ske til eventuelt anden side.

I sidste nyhedsbrev skrev bestyrelsen om ulovlig parkering med campingvogn, camplet og bådtrailere. Der har ikke været nogen reaktion på dette fra ejernes side, så bestyrelsen vil derfor kontakte de enkelte lejere via påkravsbrev. Om nødvendigt indhenter vi ejeroplys-ningerne i motorregisteret, og gebyret herfor vil blive pålagt de enkelte havelejere.

Som havelejer af man pligtig til at deltage i 2 x 2 timers fælles arbejde pr. sæson. Indkal-delsen sker via mail eller brev og varsles ca. 14 dage forinden. Hvis man er forhindret i at deltage, kan man bytte med en anden havelejer eller indsætte en stedfortræder. Hvis man ikke møder op til fælles arbejdspligt uden at have meldt afbud, vil der blive opkræve et gebyr på 500 kr.

Med venlig hilsen
HF Havrelyngen

Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.